Styrk dit brand med lækre firmaskjorter med broderi

fra HN Promotion

Lækre skjorter med logo

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af eksklusive firmaskjorter til den kræsne forbruger!

Vi kan tilbyde firmaskjorter til damer og herre i mordern eller slim fit med broderet eller tryk logo til alle lejligheder, hverdag og messe.

Vores mission er at bringe passion og æstetik til din arbejdsdag.
Harvest & Frost er bygget på troen på, at kvalitetsdesign
og præcist håndværk spiller grundlæggende roller i vores liv.
Med andre ord – vi tror på, at for at trives og finde vores passion
mens vi arbejder skal vi omgive os med ting, som inspirerer og opmuntrer os.

Harvest & Frost er et arbejdsskjortemærke til mænd og kvinder – og for at lykkes med vores mission, og blive “brændstof for din passion”, tilbyder vi vellavede og  detaljerige arbejdsskjorter af den højeste kvalitet men til en overkommelig pris. Vi sigter efter at være det udefinerbare, men alligevel kraftfulde, uhåndgribelige
aktiv, som æstetik repræsenterer din hverdag. 

J.Harvest & Frost blev etableret i 2014 som et resultat af et samarbejde mellem to mærker − James Harvest Sportswear, forankret i amerikansk college-mode med verdensomspændende distribution og Frost, med fokus på skræddersyede, velskåret tøj i lille skala. To fremragende koncepter bragt sammen i ét mærke.

Vi startede på en rejse for at udvikle vores linjer af høj kvalitet arbejdsskjorter til mænd og kvinder, for at være der med dig – hver dag – på værkstedet, kontoret eller på pubben. Vi satte os for at udvikle en kollektion af skjorter, som ville imødekomme behovene ved disse lejligheder. 

Vi fandt inspiration i det tidlige 20. århundredes mode, såvel som bøger, film, mærker og klassiske designere. Vi var besluttet på at skabe noget unikt – men stadig til overkommelige priser.

Tryk eller broderi 

Disse lækre skjorter fra Harvest & Frost kan købes med dit logo, trykt eller broderet, på en placering du bestemmer.

Afhængig af afstand (fra Roskilde) kan vi tilbyde at komme til jer med en kollektion, så I kan se, mærke og prøve disse skjorter inden køb.

Ved en større afstand fra Roskilde finder vi en anden løsning. Ring for at tage en uforpligtende dialog.